• Debiteurensaldo direct beschikbaar
  • Financiering groeit mee met uw omzet
  • Betere concurrentieverhouding
  • Minder administratie en debiteurenbeheer
  • Kredietwaardige debiteurenportefeuille
  • Verbeterd betaalgedrag van uw klanten

Diensten

Factoring algemeen

De Facturij werkt op basis van Bancaire Factoring en is gespecialiseerd in factoring voor ZZP-ers en MKB ondernemingen met omzetten vanaf € 50.000. Grote factoringmaatschappijen accepteren deze portefeuilles vaak niet. De Facturij is er juist voor deze doelgroep.

Factoring is mogelijk op basis van facturen waarvoor de diensten of goederen reeds zijn geleverd. Met andere woorden wij doen geen inkoop-financiering.

De Facturij accepteert niet iedereen. Bij elke aanvraag beoordelen wij snel of we bij elkaar passen. Soms passen de debiteuren van de branche waarin u werkzaam bent niet bij De Facturij of zijn er binnen de debiteurenportefeuille waarmee u werkt te veel betalingsproblemen bekend.  In dat geval is factoring niet mogelijk.

Bij een positieve eerste indruk nodigen wij u uit bij ons op kantoor om kennis te maken en de inhoud van onze samenwerking te bespreken.

Factoring voor ZZP-ers

Op uw facturen vermeld u dat uw klant de betaling aan De Facturij moet doen. Maandelijks levert u ons een kopie van deze facturen aan. Al uw klanten worden op kredietwaardigheid gecontroleerd zodat u weet of zij financierbaar zijn of niet. Wij stellen een verpandingsborderel op die u getekend retour kunt mailen. Daarna bevoorschotten wij 70% van de factuurwaarde onder aftrek van de factoringfee.

De Facturij doet het debiteurenbeheer, neemt eventueel het risico op wanbetaling over en na ontvangst van de betaling storten wij de resterende 30% aan u door. Zo kunt u zich weer voor 100% richten op de groei van uw onderneming!

Wij accepteren omzetten vanaf € 50.000 per jaar.

Factoring voor MKB

Wekelijks levert u ons kopieën van uw facturen aan, waarna De Facturij een verpandingsborderel aanlevert die u voor overdracht getekend retour mailt. Financiering vindt plaats tot 70% van het openstaand debiteurensaldo van door ons geaccepteerde debiteuren onder aftrek van de factoringfee. Uw omzet ontvangen wij op een aparte bankrekening van De Facturij welke alleen voor uw betalingen gebruikt wordt. Nadat uw debiteur betaalt heeft ontvangt u direct de resterende 30%.

Doordat wij actief uw debiteurenbeheer doen  met begrip voor uw commerciële belangen zorgen wij ervoor dat uw klanten gemiddeld sneller gaan betalen. Door de kredietwaardigheid en het betaalgedrag continue te monitoren weet u met wie u wel of beter geen zaken kunt doen en tot hoever u omzetgroei per relatie kunt realiseren.

Wij accepteren omzetten tot € 1.500.000 per jaar.

Ondernemingsadvies

De Facturij kan u, naast het invullen van uw financieringsbehoefte, ook adviseren over- en sparringpartner zijn bij uw bedrijfsmatige vraagstukken. Onze ervaren en succesvolle ondernemers kunnen u tegen scherpe tarieven begeleiden bij strategische keuzes , het oplossen van financiële vraagstukken of operationele problemen.

Wij beschikken daarnaast over een goed netwerk van Juridisch-, HRM- en Financieel adviseurs die we regelmatig inschakelen voor onze klanten.

 

Locatie

Contact gegevens

Locatie
Peperstraat 7
1411 PX Naarden

Telelefoon
035-3033440

Email

KvK
57524610

De facturij

Logo Facturij